Привид другого Афганістану: "Военная миссия РФ в Сирии зашла в тупик, настало время переговоров", - російський чиновник

Бомбардування Алеппо не дали результату, Росії потрібно шукати нове рішення.

Алеппо після бомбардування. Ілюстрація:www.24.kz

Західне агентство "Reuters" пише про те, що остання військова операція РФ в Сирії провалилася - бомбардування Алеппо не досягли своєї мети. Військам Башара Асада, навіть за підтримки російських ВПС, не вдалося захопити місто. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Чиновник, близький до Міністерства оборони РФ, який побажав залишитися анонімним, заявив, що російська військова місія в Сирії себе вичерпала - настав час переговорів. Він додав "Я почувствовал, что мы, словно лошадки в цирке, бегаем по кругу – уже год, начиная с 30 сентября 2015. В тот день мы впервые совершили авиаудары в Сирии. Наши силы оказались недостаточными, нам не удалось скоординироваться с иранцами на должном уровне. Нам нужно что-то менять, но что – я не знаю".

Багато хто вважає, що РФ вибрала територію Ірану як стартовий майданчик для своїх дальніх бомбардувальників тому, що прийшла у відчай - це було крайнім заходом, і тепер, коли він виявився безрезультатним, Росії потрібно шукати нове рішення. Можливо, ним стануть переговори.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...