Призначений "вбивцею" екс-депутата Вороненкова Павло Паршов живий і в шоці від того, що відбувається, - адвокат

Живий і здоровий Павло Паршов поскаржився на пильну увагу ЗМІ і видалив сторінку в соцмережі.

Вбивця Дениса Вороненкова? Фото: Фейсбук.

Павло Паршов, якого назвали ймовірним убивцею колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова, живий і перебуває в шоці від того, що відбувається. Про це повідомила адвокат Паршова з Дніпра Олена Кречетникова, пишуть Патріоти України з посиланням на Вести.

"Про завербованого не знаю. Про кілера теж нічого не знаю. А той, хто був оголошений в розшук по Дніпру в 2012 по 205, 209 (статтях - Ред.), подзвонив вчора і сказав, що його чомусь через "ВКонтакте" атакує штук 8 журналістів. у тому числі з Росії. Що відбувається, він не розуміє. Поки він їхав, я з'ясувала в наших ЗМІ, що він кілер, і що він уже помер. Коли приїхав, сильно здивувався", - написала Кречетникова.

Також чоловік після пильної уваги преси видалив аккаунт в соцмережі Вконтакте.

Варто зазначити, що прізвище Паршова як вбивці Вороненкова вранці 24 березня називав радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко.

"Йому було поставлено завдання потрапити в один з підрозділів збройних сил або Національної гвардії", - сказав Геращенко.

За інформацією, яку вчора опублікував портал Life з посиланням на власні джерела, Паршов є кілером.

Він розшукувався дніпровськими правоохоронцями - за вчинення злочинів, передбачених ст. 205 та 209 КК України (фіктивне підприємництво та легалізація доходів, отриманих злочинним шляхом). Ці ж дані у людини з вказаним ім'ям збігаються і в базі МВС.

За словами Антона Геращенка, вбивця Дениса Вороненкова 13 місяців служив в українській нацгвардію і був громадянином України. При цьому Геращенко назвав вбивцю агентом спецслужб Російської Федерації, впровадженим в Національну гвардію.

Крім того, Геращенко заявив, що правоохоронні органи вже шукають іншого чоловіка, який брав участь в організації цього вбивства.

Вбивця екс-депутата Держдуми помер в Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що у кілера при собі дійсно було службове посвідчення, видане Національною гвардією України.

Раніше в Міністерстві внутрішніх справ України заявили про українське громадянство вбивці Вороненкова.

Нападник помер у 17-й лікарні Києва від отриманих у перестрілці поранень.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...