Психічна атака «моські» на «слона»: Російський фрегат рухається до есмінців 6-го флоту США, які знищили авіабазу Асада з хімічними бомбами

За висновками більшості експертів Москва програла у протистоянні з США у Сирії. «Слон» просто перестав бути інтелігентом-пацифістом Обамою, а перетворився на рубаку-хлопця Трампа.

У Міноборони США повідомили ЗМІ, що один з есмінців, що здійснили ракетний удар, вирушив на переозброєння

А в Москві це не зрозуміли відразу, і схоже до сих пір рефлексують у маленьку злобну собачку, котра з першого удара ногою не зрозуміла, що треба тікати, зазначають Патріоти України.

Російський військовий корабель 7 квітня увійшов у східну частину Середземного моря і попрямував у район, де два військових есмінці США здійснили ракетний удар по авіабазі Башара Асада, повідомляє телеканал Fox News із посиланням на джерела в оборонному відомстві США.

Згідно з повідомленням, російський фрегат Адмірал Григорович RFS-494 пройшов через Босфорську протоку "кілька годин тому" з Чорного моря.

Зазначається, що Адмірал Григорович озброєний передовими, для РФ, крилатими ракетами "Калібр".

У Міноборони США також повідомили, що один з американських есмінців, що здійснили ракетний удар по сирійській авіабазі, 7 квітня попрямував на переозброєння.

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...