Путя всемогутній: Погрози диктатора Кремля про новітню глобальну зброю набувають опереточного характеру

Захід через розвідку добре знає ціну словам кремлівського диктатора та цілковиту відсталість скрепної недонаддержави. Та й електорат Володимира Волидимировича все менше сприймає заяви "нащадка великого Сталіна".

Путін знову намагався лякати. Фото: AFP.

У мережі сміються над плутаниною президента РФ Володимира Путіна, який заявив, що Росія створить зброю, яка не має аналогів в світі, але раніше він говорив, що вона вже готова, передають Патріоти України.
За словами Путіна, перспективні зразки озброєнь найближчим часом будуть готові до серійного виробництва.

"Россия никому не угрожает, мы строго соблюдаем принятые на себя обязательства в сфере международной безопасности и контроля за вооружениями, мы всегда открыты для конструктивной партнерской работы в интересах стабильности. При этом наш долг сделать все необходимое для надежной защиты Родины, защиты от любых потенциальных угроз", - заявив Путін.

Він додав, що російські армія і флот будуть і далі модернізуватися: "Многие из них уже в ближайшее время будут готовы к серийному производству. По своим тактико-техническим характеристикам они заметно опережают зарубежные разработки, а некоторые просто не имеют аналогов".

У мережі відразу помітили неточність в словах президента. Деякі користувачі сприйняли це з гумором, адже раніше Путін говорив, що така зброя в Росії вже есть.Но інших такі слова обурили і вони нагадали про невеликих зарплатах росіян і їх життя в цілому.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...