Путін і "протухле м'ясо": Чому Москва не поспішає повертати російських "героїв", яких знищили під Дейр-ез-Зором

Доставка в РФ тіл найманців, загиблих в Сирії, відбудеться вже після закінчення виборів президента - щоб "рейтинг" президента не псували.
Путін знає, як поводитися із "холопами"? Ілюстрація: ТАСС.

Родичі російських військовослужбовців можуть розраховувати на повернення їхніх тіл тільки після того, як відбудуться вибори глави Кремля, щоб суспільство не розбурхувати перед передбачуваним тріумфом Володимира Путіна. Про це в інтерв'ю журналістам повідомили товариші по службі загиблих солдат в Сирії, заявивши при цьому, що така політика влади є неприйнятною, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Як виявилося, нові скандальні заяви, що розкривають очі на реальну суть участі Росії в сирійській операції, прозвучали в сюжеті «Справжнього часу», в якому йшлося про вихідця з Калінінграда Володимира Логінова, убитого в Сирії найманця Москви, що раніше брав участь у військових діях на Донбасі в складі бойовиків так званої «ДНР».
Дружина вбитого росіянина розповіла журналістам про те, як її чоловік їздив на Донбас. На окуповані території України він відправився ще в 2014 році, і за те, що він воював за «ДНР», йому «платили копійки» - за визнанням дружини, Кремль так і не заплатив Володимиру за участь у війні проти України. До того ж, зі слів товаришів по службі, доставка в РФ тіл найманців, загиблих в Сирії, відбудеться вже після закінчення виборів президента.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....