Путін і Трамп поділять світ: Американський генерал дав небезпечний прогноз

Ослаблення президентом США Дональдом Трампом Північноатлантичного альянсу може зіграти на руку Росії. Таку думку висловив відставний генерал, а нині письменник і журналіст Річард Ширеф на сторінках The Times, повідомляють Патріоти України.

Метою російського президента Володимира Путіна, на його думку, є роз'єднання Європи і Америки, а потім - скликання нової Ялтинської конференції і переділ світу.

Відзначається, що позиція Трампа привела до того, що "ряд європейських країн сприймають її як руйнівний удар по союзниках США в НАТО" Напередодні саміту у Брюсселі багато членів Альянсу висловили думку, що будь-яка ознака роз'єднаності в НАТО буде тільки сприяти агресивності Москви.


На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...