Путін може розв'язати новий конфлікт, - Тарас Березовець

Відомий український політолог вважає, що російському президенту, щоб приховати падіння рейтингу і проблеми в економіці, треба буде розпочинати нові війни і жертвами можуть стати країни Балтії.

В.Путін. Фото: РИА Новости.

На думку відомого українського політтехнолога Тараса Березовця, через зниження рейтингу і постійні проблеми в економіці в Кремлі можуть піти на новий локальний конфлікт. Відповідну точку зору експерт озвучив в бесіді з журналістами «Радіо Свобода», повідомляють Патріоти України.

Він підкреслив, що російське населення в 2017 році може відкрито заявити про незадоволення ситуацією в країні. Це, продовжує Березовець, може спровокувати його на нові військові дії, подібно до того, як це сталося з Донбасом. Подібним чином, вважає Березовець, глава Кремля може спробувати підвищити свій рейтинг.

Разом з тим, політтехнолог акцентував увагу на тому, що, згідно з прогнозом НАТО, Латвія є найбільш вразливим місцем для нападу з боку Росії серед держав, які є членами Альянсу. Експерт припускає, що ситуація загостриться в усьому балтійському регіоні.

Тарас Березовець додав, що через такі загрози Північноатлантичний альянс прийняв рішення про розміщення зброї в країнах Балтії і Польщі.

Відзначимо, що, згідно з думкою американських експертів, для повного захоплення Литви, Латвії та Естонії Росії потрібно лише три доби.

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...

Внесений Росією до "списку терористів": В аеропорту Кишинева затримали громадянина України, помічника Мустафи Джемілєва

субота, 4 травень 2024, 17:59

4 травня в аеропорту Кишинева спецслужби Молдови затримали громадянина України Ерола Велієва, який є також помічником лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Про це повідомив у Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубар...