"Путін мріє захопити всю Україну", - Петро Порошенко про маніакальну мету Кремля

​Глава держави Петро Порошенко переконаний в тому, що президент РФ Володимир Путін хоче, щоб Україна цілком і повністю увійшла до складу "Російської імперії", а агресія Кремля стала руйнівною для глобальної системи безпеки нашої країни.

Петро Порошенко. Фото: CNN.

У бесіді з телеканалом CNN Президент України Петро Порошенко зробив гучну заяву про те, що російський лідер Володимир Путін прагне, щоб наша країна повністю стала частиною так званої "Російської імперії", пишуть Патріоти України з посиланням на "РБК Україна".

"Це абсолютно така ж ситуація, як з російським бомбардуванням в Алеппо. У них є тільки одна мета - світ повинен бути менш стабільним, менш безпечним", - підкреслив Порошенко.

Президент України зазначив, що російська агресія повністю зруйнувала післявоєнну глобальну систему безпеки.

"Якби ви запитали мене в січні 2014 року, чи можливо, що тисячі російських регулярних військ будуть проникати на територію України на сході нашої країни в липні і серпні, я б сказав, що ні. Але тепер світ повністю змінився", - сказав він .

Президент додав, що вже 25 років з моменту здобуття незалежності Україна продовжує боротися за свою свободу, демократію, суверенітет і територіальну цілісність.

У День Незалежності України Петро Порошенко заявив про те, що агресія Кремля і інших "товаришів москалів" зазнала поразки, адже країна згуртувалася ще більше.

Крім того, Президент обіцяв, що окупований Донбас і анексований Крим повернуться до складу України.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...