Путін сконцентрував всю увагу на тому, кого привести до влади в Україні, - український дипломат

Якщо росіяни змогли втручатися в американські вибори, то варто задуматись над тим, як вони готуються втручатися в українські.
Олена Зеркаль. Фото: 112 Україна.

Путін дав чітко зрозуміти, що очікує від результатів українських виборів. У цьому переконана заступниця міністра закордонних справ України Олена Зеркаль, передають Патріоти України.

За її словами, якщо росіяни змогли втручатися в американські вибори, то варто задуматись над тим, як вони готуються втручатися в українські. "Особисто я не думаю, що до виборів він буде готовий, як до будь-яких дій. Дійсно можуть бути якісь діалоги, провокації і закиди, але у нього зараз вся увага буде сконцентрована на українських виборах і на тому, кого привести до влади і хто буде для нього зручнішим", - повідомила Зеркаль.

Вона впевнена, що зважаючи на всі позиції Путіна, провести будь-яке спільне рішення через Раду безпеки ООН буде неможливим. "Будь-яке питання миротворців пов’язане з двома фазами. Перша фаза, коли домовляються щодо концепту: якою саме буде місія. Треба взагалі подивитися на склад Ради безпеки ООН і зрозуміти, що будь-яка резолюція, яка не влаштує Росію, просто не пройде", - сказала заступниця міністра МЗС.

Також за словами Зеркаль, заяви конгресменів, законопроект в американському парламенті щодо "Північного потоку-2" і застосування санкцій говорять про появу України "на перших шпальтах".

Джерело: 5 канал

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...