Путін трясеться від страху? Росгвардію озброять термобаричними гранатометами для розгону "Майдану"

Кремль живе в очікуванні масових демонстрацій.

Ілюстрація: ЖЖ

МВС Росії уклало контракт на поставку 120 реактивних вогнеметів «Джміль», якими будуть користуватися не поліцейські, а бійці Росгвардіі, повідомляють Патріоти України.

Партія «Джмелів», ціна яких становить 62 тис. руб. за штуку, повинна надійти на склад Центральної об'єднаної бази зберігання ресурсів МВС Росії до вересня 2016 року. Джерела видання в МВС розповідають, що партія вогнеметів буде передана Росгвардіі.

Даний гранатомет стріляє спеціальними термобаричними зарядами високої потужності, призначеними для знищення живої сили. Раніше Росгвардіі Держдума дозволила стріляти в натовп демонстрантів без попередження.

Cкільки чеченців воює на боці росіян проти України: Розвідка Британіїх озвучила цифри

понеділок, 6 травень 2024, 19:56

На війні з Україною у проросійських чеченських підрозділах зараз перебуває близько 9 тис. осіб. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, проросійські чеченські сили воюют...

За безпрецедентну кібератаку московських спецслужб: Німеччина відкликала посла з РФ

понеділок, 6 травень 2024, 19:27

Німеччина відкликала свого посла з Росії для консультацій після того, як Берлін звинуватив Москву в кібератаках на оборонні та аерокосмічні компанії та партію влади. Про це заявив речник міністерства закордонних справ ФРН, повідомляє Reutersу понеділок...