​Путін всіх дістав: Шокуючі відомості про вбивцю російського посла в Туреччині – Reuters

Вбивцею посла Москви ставне якийсь неписьменний анатолійський селянин, котрий припав на пропаганду ІДІЛ, а представник еліти турецького суспільства. Не знаємо за кого там Ердоган, але це тривожний дзвіночок для тих у країні, хто загравати з агресорором

Андрій Карлов

Чоловік, який у понеділок, 19 грудня, вбив в Анкарі посла Росії в Туреччині Андрія Карлова, працював у місцевій поліції. Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на джерело в правоохоронних органах, зазначають Патріоти України.

Раніше ЗМІ писали, що вбивця перед тим, як відкрити вогонь показав посвідчення співробітника поліції. Спочатку озвучувалася версія, що він показував підроблені документи.

Нагадаємо, в Анкарі 19 грудня на фотовиставці був застрелений посол Росії в Туреччині Андрій Карлов — просто під час виступу дипломата у зв'язку з відкриттям експозиції. Після цього вбивця, розмахуючи пістолетом, виголосив промову; очевидці повідомляють, що він кричав "Забирайтеся!" і називав свої дії помстою за Алеппо.

Росія, звісно, кваліфікує вбивство посла РФ у Туреччині Андрія Карлова як теракт. Про це заявила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова. "Ми кваліфікуємо, що трапилося як терористичний акт, перебуваємо на зв'язку з турецькими офіційними особами, від яких отримали запевнення в тому, що буде проведено ретельне всебічне розслідування. Вбивці будуть покарані", - заявила мадам Захарова.

"Сьогодні ж це питання буде поставлено перед членами РБ ООН. Тероризм не пройде. Ми будемо рішуче з ним боротися", - наголосила представниця Лаврова.

Андрій Карлов працював послом РФ в Туреччині з липня 2013 року. У 1976 році він закінчив факультет міжнародних економічних відносин МДІМВ МЗС СРСР, в тому ж році він почав працювати на дипломатичній службі. У 1976-2008 роках Карлов обіймав різні посади в центральному апараті зовнішньополітичного відомства та за кордоном. З 2001 по 2006 рік працював послом РФ в КНДР. У 2007-2009 роках був заступником директора консульського департаменту МЗС Росії. У 2009-2013 роках він був директором цього департаменту.

Кремль шантажує ядерною зброєю, однак на фронті зараз відбуваються важливіші речі - ГУР Міноборони

вівторок, 7 травень 2024, 19:42

Представник української розвідки Андрій Юсов назвав російські ядерні погрози постійною практикою Кремля і наголосив, що значно цікавіші та важливіші речі відбуваються безпосередньо на фронті, передають Патріоти України. «Те, що мають, тим і брязкають (...

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...