Кремлівська тактика: Експерт розкрив секрет гучних смертей послів РФ за кордоном (відео)

Не виключено, що Москва таким чином "обрубує кінці", щоб убезпечити себе від резонансних розслідувань на Заході.

Кремль ліквідовує своїх дипломатів, щоб впливати на міжнародну політику. Ілюстрація:UralDaily.ru

Серія гучних смертей російських послів у різних країнах світу говорить про те, що Кремль ліквідує своїх дипломатів з метою впливу на міжнародну політику. Також не виключено, що Москва таким чином "обрубує кінці", щоб убезпечити себе від резонансних розслідувань на Заході. Таку думку в ефірі Обозреватель.LIVE висловив військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

Так, коментуючи скандал зі звільненням екс-радника президента США з нацбезпеки Майкла Флінна, він зазначив, що саме в той період часу раптово помер одіозний постпред РФ при ООН Віталій Чуркін.

Експерт нагадав, що Флінн був змушений подати у відставку після того, як його запідозрили в зв'язках з Кремлем. "США докопаються до істини з багатьох питань. Коли в розслідуванні вони дійшли до ролі Росії в діях Флінна - відразу помер Чуркін", - заявив Жданов.

За його словами, відхід на той світ російського дипломата не був випадковістю. "Це людина, яка була сполучною ланкою між політикумом США і РФ. Він фактично виконував роль резидента, людини, який на місці домовлявся, передавав, і дуже багато знав. Тому, попив чаю і у нього "заболіло серце"", - зазначив експерт .

Говорячи про раптову смерть консула РФ в Греції Андрія Малініна, він сказав: "Коли спецслужби почали з'ясовувати, звідки взялася хвиля мігрантів до Європи? З Сирії. Вона ж через Грецію прийшла, через Балкани".

Також, на думку Жданова, був ліквідований посол РФ в Туреччині Андрій Карлов. "Коли треба було штовхнути ситуацію з Туреччиною, поставити Ердогана в жорсткі рамки, щоб він припинив наступ в операції "Щит Євфрату"- сталося вбивство посла, а це, фактично оголошення війни", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...