Путін знову забув Порошенка

При цьому президент РФ привітав українців із Днем Перемоги.

Путін знову не згадав Порошенка у своєму привітанні з Днем Перемоги. Фото: obzor24.in.ua.

Президент Росії Володимир Путін не згадав президента України Петра Порошенка у своєму привітанні з Днем Перемоги, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На сайті Кремля оприлюднено привітання з Днем Перемоги лідерів низки держав, в числі яких немає президента України.

"Володимир Путін привітав лідерів Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Казахстану, Киргизії, Молдови, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану, Абхазії, Південної Осетії, а також громадян Грузії і України з 71-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні", - йдеться в повідомленні.

Путін у своєму вітальному посланні зазначив, що "не можна допустити перегляду спільної історії, повторення трагічних подій минулого".

Президент РФ також висловив упевненість, що "випробувані в ході спільної боротьби узи дружби і братерства будуть і надалі служити основою для послідовного зміцнення міждержавних відносин".

Відзначимо, що в 2014 і 2015 роках Путін також привітав українців з Днем Перемоги, але не згадав керівництво України.

Нагадаємо, що в 2015 році Верховною Радою України був прийнятий закон "Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років", який встановив 8 травня Днем пам'яті та примирення, а замість радянського свята День Перемоги був встановлений День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...