Путіна викрили в брехні з приводу нафтовозів у Сирії

Автоцистерни з нафтою, що прямують до Туреччини, належать іракським курдам.

Курди впізнали свої нафтовози на відео Міноборони РФ. Фото:www.unian.ua

З'явилася інформація, яка спростовує надану Міноборони РФ заяву з приводу нафтовозів на відео, які нібито належать ІДІЛ. Як передало турецьке видання Daily Sabah, про це повідомив глава енергетичного комітету парламенту Курдського автономного району в Іраку Шерком Джавдат, повідомляють Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"Пояснення Росії засновані на невірних джерелах. Ми категорично відкидаємо російські звинувачення", - сказав він. За його словами, автоцистерни з нафтою, що прямують до Туреччини, належать іракським курдам.

Як повідомлялося раніше, в РФ звинуватили президента Туреччини Реджепа Ердогана у нелегальній торгівлі нафтою, надавши відео з маршрутом нафтовозів нібито в районі Іскендерун.
У Генштабі РФ стверджують, що в цьому місці межа з боку Сирії перебуває під контролем бандформувань терористичної організації "Джебхат ан-Нусра", які вільно пропускають на територію Туреччини автоцистерни і великовантажні фури з нафтою.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...