Путіна викрили в ганебному ставленні до російських військових

Коли країна відмовляється від своїх військовослужбовців - це непристойно та підло, вважає російський опозиціонер.

Полонені ГРУ-шники, від яких РФ відмовилася. Ілюстрація:obozrevatel.com

Російська влада на чолі з Володимиром Путіним неналежним чином ставиться до своїх військових, яких неофіційно відправляють воювати на Донбас. Таку думку в інтерв'ю Апострофу висловив російський опозиціонер, представник партії "Яблуко", депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга Борис Вишневський, інформують Патріоти України.

"Мені видається, що коли країна відмовляється від своїх військовослужбовців, це ганебно. Ми знаємо історії про військових, які потрапляли в полон на Донбасі. Коли виявлялося, що вони ще вчора були звільнені з армії, служать в неіснуючій "міліції" так званої "Донецької народної республіки".

Країна не має права так поводитися зі своїми військовими. Вона повинна їм чесно сказати:" Ми вас посилаємо туди-то, і на це буде відповідний наказ. Але якщо щось трапиться, ми від вас не відречемося, ми зробимо все, щоб вас захистити". Але коли від них відмовляються, це абсолютно непристойно", - сказав Вишневський.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...