Путінська армія не варта й нігтя: Збройні сили США - найсильніша армія в історії людства - Держдеп

Речник Держдепу США Джон Кірбі підкреслив, що високий рівень професіоналізму, практичних навичок та можливостей американських військових взагалі не піддаються жодним сумнівам.

Армія США - найсильніша в історії людства. Ілюстрація:BBC.com

Збройні сили Сполучених Штатів безперечно мають сьогодні найпотужніший потенціал у порівнянні з будь-якою іншою країною за всю історію людства. Таку відповідь на заяву Путіна про "найсильнішу" у світі російську армію озвучив у четвер речник Державного департаменту США Джон Кірбі, передають Патріоти України із посиланням на Укрінформ.

"Я не думаю, що в усій історії людства, будь-коли, будь-хто був настільки боєздатним у військовому плані, настільки розвиненим, потужним, організованим та забезпеченим, як збройні сили Сполучених Штатів сьогодні", - заявив офіційний представник американського відомства.

Він підкреслив, що високий рівень професіоналізму, практичних навичок та можливостей американських військових взагалі не піддаються жодним сумнівам.

"Америка може по праву пишатися своїми чоловіками й жінками, які носять форму та захищають її інтереси по всьому світу", - заявив Кірбі, який раніше тривалий час служив речником Міністерства оборони США.

Як повідомлялося раніше, Путін хвалився, що найсильніша армія в світі – це російська. Однак при цьому він "забув", що Росія вибула з п’ятірки країн з найбільшими військовими бюджетами.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...