"Путин, трепещи!": Кіт Барсик з Барнаула іде на вибори президента РФ (фото)

Виявляється, у пухнастого політика є безліч прихильників, які вже об'єдналися у віртуальну Партію кота Барсика (ПКБ).

Передвиборна агітація політика кота Барсика. Фото: ВКонтакте.

Кіт Барсик з Барнаула планує висунути свою кандидатуру на президентських виборах у Російській Федерації. Про це повідомляється на сторінці політика у соцмережі, передають Патріоти України.

"Головний політ-кіт країни Барсик висуне свою кандидатуру на виборах президента Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.

На даний момент Барсик вирішив поборотися за головний державний пост в країні і готує відповідну програмну заяву, яку буде озвучено найближчим часом. Відзначається, що провести виборчу кампанію коту допоможе команда професіоналів. Зокрема у пухнастого політика є чимало прихильників у всій Росії, вони вже об'єдналися в віртуальну Партію кота Барсика (ПКБ).

Підкреслюється, що Барсик у разі свого обрання ініціює повернення поста віце-президента і запропонує цю посаду козлу Тимуру, відомому інтернет-спільноті через свою дружбу з тигром Амуром.

"Незважаючи на те, що Барсик не раз критикував козлячі політичні амбіції, кіт вважає, що в порівнянні з кандидатами з кримінальним минулим, козлик куди більш відомий у країні, у нього немає судимості, а в зв'язку з отриманими каліцтвами від тигра він викликає почуття жалю у більшості громадян Росії", - підкреслюється на сторінці Барсика.

Передвиборчий лозунг у кота-політика залишається незмінний: "За Барсика не голосує тільки миша!".

Зазначимо, козел Тимур і тигр Амур несподівано подружилися в листопаді минулого року, коли козлика привели на поталу хижакові в Приморському сафарі-парку.

Нагадаємо, чергові вибори президента РФ повинні відбутися 11 березня 2018 року. Громадяни країни оберуть лідера Російської Федерації на шість років.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...