Питання "під замовлення": Путін на "прямій лінії" розповів, що зробив би, якби поруч тонули Ердоган і Порошенко

От які діти розумні в Росії пішли! Вже в 12 років знають, хто такий Ердоган.

Путін не проти, щоб потонули і Порошенко, і Ердоган. Скріншот.

Президента РФ Володимира Путіна під час "прямої лінії" запитали, кого б він врятував, якби тонули президенти України Петро Порошенко і президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган. Таке питання задала 12-річна Варя Кузнєцова, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Якщо хтось вирішив потонути, врятувати його вже неможливо. Але ми готові простягнути руку допомоги і дружби будь-якому партнеру, якщо він сам цього хоче", - відповів Путін.

Нагадаємо, на минулорічній "прямыій лінії" президенту зачитали запитання 6-річної дівчинки Альбіни, яка запитала у голови РФ, врятував би його Обама в разі, якби Путін тонув, чи ні. Путін у відповідь зазначив, що, на його думку, Обама врятував би його, оскільки президент США порядна і мужня людина.

Сьогодні Патріоти України також розповідали, як під Москвою йде репетиція реаліті-шоу "пряма лінія з Путіним".

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...