"Ракетний удар США по Сирії - це недостатньо": У Туреччині закликають американців не обмежуватися напівзаходами

Мевлют Чавушоглу вважає ідеальним варіантом для Сирії формування прийнятного для всіх сирійців перехідного уряду.

Мевлют Чавушоглу. Фото: Хвиля.

Ракетний удар, нанесений США по сирійській авіабазі Шайрат – недостатня міра. Про це повідомив глава МЗС Туреччини Мевлют Чавушоглу, передають Патріоти України із посиланням на Інтерфакс-Україна.

Він зазначив, що якщо американський план рішення сирійської проблеми обмежиться цим ударом, то мова буде йти лише про “косметичну операцію”, яка не приведе до усунення від влади президента Сирії Башара Асада.

При цьому турецький міністр вважає ідеальним варіантом для Сирії формування прийнятного для всіх сирійців перехідного уряду. Але для цього, на думку Чавушоглу, “деспотичний Асад повинен піти”.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...