"Раскачивание обстановки" - відомство Лаврова обурилося присутності американських танків у Грузії

МЗС РФ оприлюднило гнівну заяву про "реваншистські прагнення Тбілісі".

МЗС РФ. Ілюстрація:polit.ru

У Російській Федерації розкритикували наявність американських танків у Грузії, назвавши це провокацією і "розгойдуванням обстановки". Про це повідомляє прес-служба МЗС РФ, інформують Патріоти України.

"Рассматриваем столь последовательное "освоение" натовскими военными грузинской территории как провокационный шаг, нацеленный на сознательное раскачивание военно-политической обстановки в Закавказском регионе.

В немалой степени этому способствует и откровенное потакание Вашингтоном и его союзниками реваншистским устремлениям Тбилиси", - заявили у відомстві.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...