Реальні цілі Путіна: Німецьке телебачення випустило розгромний фільм про президента РФ

Це стало першим випадком, коли центральне телебачення Німеччини випустило критику Путіна та засудило його агресію у Європі.

Німецьке телебачення показало розгромний фільм про Путіна. Фото: скрін відео

15 грудня центральний канал німецького телебачення (ZDF) випустив документальний фільм про російського президента “Людина влади — Путін. Противник чи партнер Європи”. Про це йдеться на німецькому сайті ZDFzeit, повідомляють Патріоти України.

Путін пройшов довгий шлях до влади: від офіцера КДБ до Президента Росії. Йому вдалося сформувати з купи олігархів своїх послідовників. Підконтрольні державні ЗМІ в прайм-тайм транслюють пропагандистські казки, які виправдовують жорстокі насильства Путіна. Це дозволяє підтримувати йому високу популярність у Росії.

У фільми можна побачити Бориса Райтшустера (автора книги “Демократура Путіна”) та інших людей, які конкретно і переконливо говорять про реальні цілі Путіна. Обговорюються питання організації тролів в інтернеті, грошові вливання в антиєвропейських радикалів, брехня, пропаганда, підтримка RussiaToday, російська техніка із солдатами на Сході України, бомбардування сирійської опозиції та інше.

Це перший випадок, коли центральне телебачення Німеччини випускає критику Путіна та засуджує його агресію у Європі. Сподіваємось, телеканали інших країн ЄС не забаряться з аналогічними телепродуктами. Відео можна переглянути тут.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...