Дуже цікаве та "об'єктивне" кіно, впевнений диктатор: Путін заснув під час перегляду багатобюджетного фільму про себе

Російський президент не додивився до кінця фільм Олівера Стоуна.

Олівер Стоун та Путін. ілюстрація:ria.ru

Президент Росії Володимир Путін не додивився до кінця фільм американського режисера Олівера Стоуна "Інтерв'ю з Путіним", бо просто заснув. Таку заяву глава РФ зробив на зустрічі з працівниками Лебединського ГЗК, повідомляють Патріоти України з посиланням на replyua.net.

За словами Путіна, він дивився фільм, коли летів із закордонного відрядження. Однак планує додивитися. "Судячи з відгуків, там все об'єктивно", - сказав він. На запитання про те, чи буде в майбутньому знято продовження фільму, Путін не відповів.

"Послухайте, винуватець цього - пан, товариш Пєсков. Він пішов", - сказав Путін, зазначивши, що його прес-секретаря немає в кімнаті. Глава Кремля розповів, що коли Пєсков запропонував йому спілкуватися зі Стоуном, він уточнив у нього, навіщо це потрібно і чи буде Стоун об'єктивний. За словами президента РФ, Пєсков його переконав, що це потрібно для американської широкої публіки, а Стоун - "людина дуже порядна".

"Я погодився, але я не розглядав це як проект. Я хочу, щоб було зрозуміло, як це відбувалося. Прес-секретар підходив і говорив: ми знайшли у вас час, завтра приїдуть. Я виходив, потім йшов і тут же про них забував", - згадав Путін.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...