"Стоун зняв фільми про Кастро і Чавеса. Тепер про Путіна": У мережі розповіли про "тривожний натяк" для Кремля

І Фідель Кастро, і Уго Чавес, про яких було знято фільми, вже померли.

Олівер Стоун і Володимир Путін. Фото:ИноСМИ

В інтернеті згадали, що американський режисер Олівер Стоун, який зняв пропагандистський фільм про президента РФ Володимира Путіна, раніше відзначився кількома картинами про відомих в політиці особистостей. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє спільнота "Баба і кіт", передають Патріоти України.

"Олівер Стоун зняв фільм "Comandante"- про Фіделя Кастро (керівник Куби - ред.) - той помер Зняв фільм про Уго Чавеса (президент Венесуели в 1999-2002, 2002-2013 роках - ред.) - "Mi Amigo Hugo"- той теж помер. Легка рука", - йдеться в повідомленні.

Допис активно коментують користувачі мережі.

"Дуже цікавий цей Олівер. Зрубати легкі гроші з тупих типу-диктаторів - це найпростіший вид заробітку для художника, який втратив колишню популярність. Хоча з печерного рівня папуасної недорозвиненості лідера зайвохромосомних, впевнений, навіть сам Стоун підофігів", "Так, може, він пророк. Чує щось. Дай-то Бог. Паралелі цікаві у всякому разі", "Уявляю скільки у нього замовлень", "Обнадійлива тенденція", - пишуть в інтернеті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...