Репресії тривають: Російські силовики провели черговий рейд в Криму, є затримані, - адвокат

ОМОНівці провели обшуки в двох будинках.

Ілюстрація: ЖЖ

Російські силовики провели черговий рейд в Криму, є затримані серед кримських татар. Про це в Facebook написав адвокат Еміль Курбедінов, повідомляють Патріоти України. «Обшуки в Краснокам'янці. Там же, де був заарештований Інвер Бекіров. За інформацією, двоє затриманих», - написав Курбедінов.

Як повідомили Центру журналістських розслідувань місцеві жителі, вранці в селище приїхали машини з співробітниками ОМОН і провели обшуки в двох будинках.

«Все провели години за дві. Затримали Рефата Алімова і Арсена Джепарова. Молоді хлопці, обом років 23-24», - розповіли Центру односельці затриманих. Що саме шукали в будинках, і з чим пов'язано затримання кримських татар поки не відомо.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...