"Режет по-живому, как неквалифицированный хирург": У Росії рішення Порошенка розірвати дружбу між Україною та РФ викликало істерику

Як стало відомо, для розриву угоди одна зі сторін повинна заявити про це до кінця жовтня.

Ілюстрація:zn.ua

Депутат нелегітимної Державної думи від анексованого Криму Руслан Бальбек заявив, що розрив Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та РФ ніяк не позначиться на Росії. Про це він повідомив у коментарі RT, передають Патріоти України.

"Росія нічого не втратить від розірвання договору, крім 300-річної спільної історії: а це почуття наших людей. Історія двох наших країн знає гетьманів-зрадників, гетьманів-творців, але Порошенко отримає титул "гетьмана-карателя", - сказав Бальбек.

Більш того, депутат накинувся на президента України, порівнявши його з "некваліфікованим хірургом". За його словами, лідеру української держави нібито "байдуже, що скажуть сучасники і нащадки".

"Порошенко та його спільники живуть в своєму світі, окремо від решти України. Саме тому він ріже по живому, як некваліфікований хірург: там, де потрібно працювати затискачем і голкою, щоб зашити відкриту рану, він працює сокирою і пилкою", - вибухнув заявою Бальбек.

Такої ж думки дотримується глава комітету Держдуми у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків зі співвітчизниками Леонід Калашников. "Ніяких особливих реальних наслідків не буде. З іншого боку, морально-політичних не буде зобов'язань у Росії здійснювати ті чи інші угоди", - сказав він.

За словами Калашникова, для розриву угоди одна зі сторін повинна заявити про це до кінця жовтня.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...