"Режим пожирає сам себе": Фінансист Рабинович розповів, що Путін вже знищив

Слава Рабинович вважає вірогіднішим зміщення Путіна з поста в результаті "певного палацового перевороту".
Слава Рабинович. Фото: Радіо Свобода.

В даний час російську державу знищено. "Швидше за все, буде знищена і вся країна", - сказав в інтерв'ю "Обозревателю" російський фінансист і блогер Слава Рабинович, передають Патріоти України.

Він визнав: в умовах "повного демонтажу державного ладу Росії і повного знищення конституційної держави", при якому "демонтовані всі три гілки влади, демонтовано четверту, неофіційну, гілку влади - ЗМІ, і демонтований інститут виборів і інститут змінюваності влади", "прогнозувати, що станеться з країною, коли, яким чином і що буде потім, неможливо".

У той же час Рабинович переконаний: "Державу вже знищено. Швидше за все, буде знищена вся країна - тим чи іншим чином". Відповідаючи на запитання журналістів, "хто або що може вичавити Путіна з президентського крісла", блогер зауважив: оскільки в сьогоднішній Росії не дозріло громадянське суспільство, "очікувати швидкої революції знизу, я думаю, не доводиться".

У той же час Рабинович вважає вірогіднішим зміщення Путіна з поста в результаті "певного палацового перевороту". У цьому контексті він зауважив, що президент Росії давно "перестав справлятися з кришуванням" російських еліт всередині країни і за її межами. Таким чином, "режим пожирає сам себе", - підкреслив він.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...