"Ряджені якісь!": Прем'єр-міністр РФ Медведєв про вибори президента США

А тим часом на Росії намагалися задушити спостерігача на праймеріз "Єдиної Росії", який помітив порушення.

"Это просто шоу какое-то!". Фото:yaplakal.com.

Прем'єр-міністр РФ, голова партії "Єдина Росія" Дмитро Медведєв назвав вибори в США "шоу", в якому беруть участь "ряджені". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Ряджені якісь, ми не віримо, це шоу, воно так і є насправді частково", - заявив Медведєв.

За його словами, в Росії "це б не пройшло". "Наша культура попереднього голосування має бути іншою - це зацікавлена, конкретна розмова про існуючі проблеми, про шляхи їх вирішення", - сказав російський прем'єр.

Користувачі соціальних мереж підняли слова Медведєва на сміх.

"Медведєв назвав вибори в США шоу ряджених. Інша справа у нас. Наші ряджені корисною справою зайняті, дівчат в аеропортах луплять замість виборів", - пишуть в Twitter Олексій Федотов.

"Вибори в США - це шоу ряджених. Добре, що у нас не так", - з іронією відзначають в Twitter В'язаний Твітер, публікуючи посилання на новину про те, що на Сахаліні намагалися задушити спостерігача на праймеріз "Єдиної Росії", помітив порушення.

Нагадаємо, в мережі бурхливо відреагували на численні випадки порушень з боку представників провладної партії "Єдина Росія" на праймеріз в РФ.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...