"Ряджені якісь!": Прем'єр-міністр РФ Медведєв про вибори президента США

А тим часом на Росії намагалися задушити спостерігача на праймеріз "Єдиної Росії", який помітив порушення.

"Это просто шоу какое-то!". Фото:yaplakal.com.

Прем'єр-міністр РФ, голова партії "Єдина Росія" Дмитро Медведєв назвав вибори в США "шоу", в якому беруть участь "ряджені". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Ряджені якісь, ми не віримо, це шоу, воно так і є насправді частково", - заявив Медведєв.

За його словами, в Росії "це б не пройшло". "Наша культура попереднього голосування має бути іншою - це зацікавлена, конкретна розмова про існуючі проблеми, про шляхи їх вирішення", - сказав російський прем'єр.

Користувачі соціальних мереж підняли слова Медведєва на сміх.

"Медведєв назвав вибори в США шоу ряджених. Інша справа у нас. Наші ряджені корисною справою зайняті, дівчат в аеропортах луплять замість виборів", - пишуть в Twitter Олексій Федотов.

"Вибори в США - це шоу ряджених. Добре, що у нас не так", - з іронією відзначають в Twitter В'язаний Твітер, публікуючи посилання на новину про те, що на Сахаліні намагалися задушити спостерігача на праймеріз "Єдиної Росії", помітив порушення.

Нагадаємо, в мережі бурхливо відреагували на численні випадки порушень з боку представників провладної партії "Єдина Росія" на праймеріз в РФ.

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...