Рішення раптово змінили: Генеральний директор каналу 3s.tv прокоментував заборону на роботу Шустера в Україні

На 14.30 Савіка Шустера викликали до Київського міського центру зайнятості на вулицю Жилянську, 47-б, де повинні офіційно повідомити про причини заборони на роботу в Україні.

Савік Шустер. Фото:mignews.com.ua

Телеведучому Савіку Шустеру заборонили працювати в Україні. Про це повідомив в коментарі виданню Гордон його партнер і генеральний директор телеканалу 3s.tv Павло Єлізаров, інформують Патріоти України.

"Сьогодні в обід нам стало відомо, що Савіку анулювали дозвіл на роботу в Україні, причина нам поки невідома, в Центрі сказали, що вислали йому вчора лист про це. Але Савік його поки не отримав", - розповів Єлізаров.

Він додав, що ще два тижні тому дозвіл на роботу було продовжено, і про заборону на роботу в Україні Шустер дізнався тільки сьогодні.

На 14.30 його викликали до Київського міського центру зайнятості на вулицю Жилянську, 47-б, де повинні офіційно повідомити про причини такого рішення. Там же журналіст після з'ясування всіх обставин збирається дати коментарі пресі.

Яе відомо, 15 січня цього року телеведучий Савік Шустер повідомив, що отримав повістку про виклик до слідчого управління фінансових розслідувань податкової інспекції у кримінальній справі. Податкова служба визнала підозрілим, що "Савік Шустер Студія" продала Національній телекомпанії України свої програми за ціною нижче ринкової (за 12 гривень) і звинуватила студію в ухиленні від сплати податків, зажадавши відшкодування в розмірі понад 13 млн гривень. Студія намагається оскаржити це рішення.

15 квітня в прямому ефірі "Шустер LIVE" ведучий програми Савік Шустер оприлюднив лист Державної фіскальної служби, яка повідомила, що залишила без задоволення скаргу телестудії на вимогу виплатити 13 млн грн.

Переслідуючи "Савік Шустер Студії", Державна фіскальна служба виконує замовлення людей, яким не вигідно, щоб на телеканалах лунала правда, заявив телеведучий Савік Шустер 20 квітня на засіданні парламентського комітету з питань свободи слова.

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...