У Різдвяну ніч бойовики пішли на "рекорд" – 51 обстріл

Ситуація на сході лишається складною.

Ілюстрація: ЖЖУ Різдвяну ніч бойовики 51 раз застосовували зброю проти українських захисників у зоні проведення АТО. У прес-центрі АТО зазначають, що терористи встановили "справжній післяноворічний рекорд із кількості порушень режиму тиші", повідомляють Патріоти України.

Зокрема, учора ввечері кремлівські найманці відкривали прицільний вогонь з автоматичних станкових гранатометів у районі Мар’їнки, зі стрілецької зброї та підствольних гранатометів – біля Верхньоторецького. З такого ж озброєння злочинці двічі били по наших позиціях біля Гранітного, що на Маріупольському напрямку.

Окрім того, проросійські гібридні бандформування провокували наших воїнів на відкриття вогню у відповідь на околицях Горлівки. Зокрема, використовуючи великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю, російські маріонетки били в напрямку Майорська, Зайцевого та Новгородського.

Не припинились хаотичні обстріли наших опорних пунктів і біля тимчасово підконтрольного бойовикам Донецька. – Так, українських захисників на підступах до Авдіївки обстріляли з гранатометів та стрілецької зброї. З такої ж зброї окупанти гатили в бік Пісків та Опитного, – зазначається у повідомленні. Бойовики застосовували зброю і після опівночі.

З початку доби вони здійснили вже близько 10 обстрілів: зі стрілецької зброї прицільно били в районі Новгородського, провокуючий вогонь з гранатометів, стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів вкотре – у районі Донецького аеропорту та знову північніше Горлівки. Також, після опівночі декілька мін з 120-мм мінометів розірвались неподалік позицій сил АТО біля Зайцевого.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...