Робота така, трошки залишилось: Екс-голова "Київпастрансу" відзвітував про $1000000 готівкою

Також Сергій Майзель вказав, що позичив комусь мільйон гривень.

Сергій Майзель. Фото:kiev24.ua

Екс-голова "Київпастрансу", а сьогодні - депутат Київради від "Солідарності" і директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель зберігає у готівці 1 млн 75 доларів. Про це йдеться у його електронній декларації, передають Патріоти України.

Також він вказав, що позичив комусь мільйон гривень.

Майзель задекларував ділянку площею 13,6 тисяч кв. м в Івано-Франківській області, житловий будинок, квартиру і офіс в Івано-Франківську, офіс в Білій Церкві та земельну ділянку в селі Горенка під Києвом, площу якої він вказав як 8 кв. м.

Також він має два годинника - Vacheron Constantin і Ulysse Nardin. Його донька їздить на Mazda CX-7 2007 року випуску.

Він задекларував зарплату від "Київпастрансу" у розмірі 170 869 гривень та проценти у розмірі 137 400 гривень від підприємця К. Овсія.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...