"Росії було б більш доречно змагатися з Голландією": Американський політолог натякнув Кремлю на нові проблеми

Росіяни очевидно не можуть виграти ніяку гонку з Америкою взагалі в жодній галузі.

Росія програє змагання зі США. Ілюстрація: соцмережі.

Росія не може виграти ніяку гонку з Америкою взагалі ні в якій галузі, в гонці озброєнь зокрема. У коментарі "Обозревателю" американський політолог Пітер Залман повідомив, що президент США Дональд Трамп в своєму висловлюванні про перемогу гонки озброєнь з РФ сказав правду, враховуючи розмір бюджету Америки і Росії, росіяни не зможуть наздогнати американців, передають Патріоти України.

"Так, Трамп не витримав не прокоментувати, можливо, що він і сам злив цю інформацію, і заодно якимось чином показати, що він може зухвалим словом сказати Путіну, зокрема сказати про бюджет Пентагону в $700 млрд, це рекордна сума. І заявив, ось, що будеш з нами змагатися по воєнці, то ми тебе переможемо, тобі за нас не наздогнати", – говорить Залман.

Політолог запевняє, що росіяни очевидно не можуть виграти ніяку гонку з Америкою взагалі ні в якій галузі. "Якщо ми зараз говоримо про розмір економіки, то Росії було б більш доречно змагатися з Голландією. Подивіться на карті розмір цих країн, Голландія і то випереджає за своїм доходу на душу на населення", – зазначив він.

Залман згадав, як у ролику про російські ракети, який був продемонстрований під час послання президента РФ Володимира Путіна Федеральним зборам, метою для ракет був обраний американський штат Флорида.

"Росіяни розраховували зіграти на нервах американського президента дуже хитро. Мультик, який раніше показав Путін, ракета, яка нібито вражає один з американських штатів Флорида, де у Трампа своя така літня резиденція, куди він літає грати в гольф буквально щотижня. Тому, я думаю, що це не випадковий такий символізм", – сказав політолог.

На його думку, тенденція із загостренням відносин між США і РФ зберігається, і ми ще побачимо загострення на цьому грунті. "Тенденція зберігається, я б не очікував поліпшення між цими країнами зараз. І не останнє ще дно пробито, ті ж санкції, які Конгрес ще в серпні прийняв. Частково вони були підписані, але не всі, тому мова ще йде про додавання деяких олігархів в цей список. Я думаю, ми ще зможемо побачити загострення, багато в чому це буде залежати від Путіна, наскільки він готовий ескалацію продовжувати", – додав він.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...