Росії доведеться шукати спосіб повернення Криму і виходу з міжнародної ізоляції, - російський історик

Міжнародна спільнота не погодиться з анексією Криму і Росії ще довго доведеться страждати через санкції.

В.Путін в Криму. Фото: Еспресо.TV.

Міжнародна спільнота не погодиться визнати анексію Криму і Кремлю доведеться шукати спосіб, щоб вийти з ізоляції й вирішити кримське питання. При цьому, як РФ це зробить, зараз складно сказати, заявив в інтерв'ю Апострофу російський історик, фахівець з історії Росії XX століття Андрій Зубов, передають Патріоти України.

"Світова спільнота не примириться з фактом анексії території, здійсненим абсолютно безкарно. Тому я думаю що, для того щоб Росії повернутися у світову спільноту й стала рівним партнером для інших країн, а не країною-ізгоєм, їй доведеться якось вирішувати проблему Криму", - зазначив він.

При цьому, продовжив Зубов, сподіватися, що всі забудуть окупацію Криму Росією, не варто. Принаймні в осяжному майбутньому ніхто не забуде, за життя Путіна не забудуть.

Зараз же Росії доведеться довго страждати від міжнародної ізоляції і санкцій.

"Повернення Криму дійсно не цікавить росіян, тому що поки що російське суспільство не пов'язує погіршення свого життя з Кримом. А насправді, звичайно, цей зв'язок проглядається", - зазначив російський історик. Але в той же час якщо півострів знову передадуть Україні, то дуже негативна реакція, безумовно, буде, вважає Зубов.

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...