Росія без Путіна: У Москві пройшов масштабний мітинг проти реновації (відео)

До моменту початку ходи проти реновації через рамки металошукачів пройшли понад 3,5 тисячі осіб.

Мітинг в Москві.  28 травня 2017 року. Фото: 24 канал.

Сьогодні, 28 травня, в Москві пройшов черговий мітинг проти реновації – знесення п'ятиповерхівок і зведення на їх місці нового житла. Про це повідомляє телеканал "Дождь", передають Патріоти України.

За інформацією організації "Білий лічильник" у мітингу взяли участь майже 5 тисяч осіб, за даними поліції - 3 тисячі.

Член руху "Солідарність" Сергій Давідіс заявив, що поліція вилучила всі банери зі згадуванням президента РФ Володимира Путіна і мера Москви Сергія Собяніна.

Голова партії "Яблуко" Емілія Слабунова зі сцени закликала відправити Собяніна, Путіна і Держдуми РФ у відставку. Також звучали гасла — "Собяніна під знесення", "Росія без Путіна", "Путін – злодій".



Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...