Росія готує на Донбасі наступ за підтримки авіації, - волонтер

Останні 2 тижні на Донбасі росіянами проводилася підготовча інформаційна операція, під час якої "нав'язувалася думка про "підготовку хунти до наступу".

Бойовики. Фото: ЖЖРосія готує ескалацію конфлікту на Донбасі з можливим застосуванням авіації. Про це повідомляє волонтер міжнародної спільноти InformNapalm, журналіст Роман Бурко на своїй сторінці Facebook, передають Патріоти України.

"Патова ситуація. Останні дні ми спостерігаємо підготовку до ескалації бойових дій на Донбасі, можливо, РФ також застосує авіацію, паралельно йде розгойдування ситуації всередині країни", - написав він.

Також, за словами Бурко, останні 2 тижні на Донбасі росіянами проводилася підготовча інформаційна операція, під час якої "нав'язувалася думка про "підготовку хунти до наступу".

"Важко давати якісь поради, офіційний Київ своїми політичними інтригами дістав уже багатьох, на це розраховує і наш противник, який вдало підгадав момент", - зазначив журналіст.

Опубликовано Roman Burko 19 февраля 2016 г.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...