Росія як приймаюча сторона ЧС-2018 осоромилася з голови до ніг, - німецький політик

Європолітики продовжують висловлювати занепокоєння майбутнім Чемпіонатом світу з футболу, який проводитиме Росія.

Безчинства під час матчу Англія - Росія на стадіоні "Велодром". Фото: REUTERS.

У Німеччині занепокоєні поведінкою російських хуліганів у Франції - на тлі майбутнього Чемпіонату світу з футболу, який у 2018 році прийматиме Росія. Про це заявив лідер фракції Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН) у Бундестазі Томас Опперманн, повідомляють Патріоти України з посиланням на Deutsche Welle.

"Росія як майбутня приймаюча сторона чемпіонату світу осоромилася з голови до ніг…хулігани з Росії стають героями заголовків у пресі та ще й отримують оплески з Москви після бійок", - сказав Опперманн.

За його словами, Міжнародна федерація футбольних асоціацій "повинна дати Росії чітко зрозуміти, що щось має відбутися".

"Мають бути здійснені видимі кроки для мирного Чемпіонату світу з футболу, щоб уболівальники й гості змогли через два роки в Росії справді почуватися бажаними гостями", - наголосив Опперманн.

Один танк ЗСУ - один постріл: Опубліковано фрагмент бою, як було зупинено колону бронетехніки РФ під Урожайним

неділя, 5 травень 2024, 17:30

У районі села Урожайне Донецької області бійці 58-ї бригади ЗСУ одним пострілом із танка зупинили ворожий штурм. На позиції ЗСУ наближалися три одиниці броньованої техніки ворога, передають Патріоти України з посиланням на телеграм-канал 58-ї окремої м...

Чи дійсно Росія готує наступ на Сумщину та Харківщину: Гетьман оцінив ризики і дав прогноз

неділя, 5 травень 2024, 17:28

Військовий аналітик Олексій Гетьман вважає, що окупаційна армія Росії, попри зовнішні ознаки підготовки до наступу на Сумську та Харківську області, немає реальних ресурсів для реалізації таких планів. Про це він розповів в ефірі телеканалу FREEДОМ, ...