Росія нахабно втрутилася у вибори в США попри чіткі попередження не робити цього - екс-директор ЦРУ

​Також Джон Бреннан висловив стурбованість через зусилля росіян підкупити людей із команди Трампа.

Джон Бреннан. Фото:http://www.tvc.ru/

Очільник ЦРУ часів президента Обами Джон Бреннан назвав втручання РФ у вибори в США нахабним нехтуванням попереджень та підтвердив, що контакти між представниками російського уряду і президентської кампанії Трампа фігурували в розвідувальній інформації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Це має бути зрозуміло кожному, що Росія нахабно втрутилася (в президентські вибори в США – ред.) попри чіткі попередження не робити цього", - заявив Бреннан.

"Я зустрічав інформацію, і я в курсі розвідданих, які виявили контакти та взаємодію між російськими офіційними посадовцями та особами з боку США, залученими до кампанії Трампа, що викликало у мене стурбованість через відомі зусилля росіян підкупити таких осіб", - сказав екс-глава ЦРУ.

За його словами, це викликало запитання, чи вдалося росіянам залучити цих осіб до співпраці.

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...