Росія намагається втягнути Польщу в сферу своїх інтересів, - Антоні Мацеревич

​Міністр національної оборони Польщі вважає, що інформаційна війна, боротьба за свідомість є ключовими для перемоги або поразки, виживання та розвитку народу або його знищення на сучасному етапі.

Путін збрехав Туску про Смоленську трагедію. Фото: Fakty ICTV.

Міністр національної оборони Польщі Антоні Мацеревич вважає, що "метою дій Росії є відновлення домінування над Польщею". Про це він заявив, виступаючи на відкритті навчального року у Вищій школі громадської та медійної культури в Торуні, повідомляють Патріоти України з посиланням на Польське радіо.

«Зміни в країні (Польщі - ред.) впливають на геополітичну ситуацію всього світу, а світ і наші союзники побачили, що поляки хочуть захищати свою незалежність і свободу. Повернулася здатність вилучення з польського потенціалу справжніх сил», - запевнив, зокрема, глава оборонного відомства.

Антоні Мацеревич, звертаючись до студентів, заявив, що в наші дні інформаційна війна, боротьба за свідомість є ключовими для перемоги або поразки, виживання та розвитку народу або його знищення. Тому, важливим фактором безпеки є система міжнародних союзів.

Серед важливих справ міністр також назвав аспект, пов'язаний з кіберзагрозами і гібридною агресією. І все ж, «головне - структура національної свідомості та інформаційна війна», - підкреслив міністр.

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...