"Росія не нападе на членів НАТО": Ще одна країна забажала скасувати санкції

Міністр МЗС зазначив, що з 2014 року угорська економіка втратила через санкції експортні можливості на суму 6,5 млрд. дол.

Петер Сіярто. Фото: trend.az.

Санкції Європи проти Росії неефективні і повинні бути скасовані. Про це в інтерв’ю Reuters заявив глава МЗС Угорщини Петер Сіярто, передають Патріоти України.

"Позиція Угорщини щодо санкцій полягає у тому, що вони неефективні", – сказав він. Міністр зазначив, що з 2014 року угорська економіка втратила через санкції експортні можливості на суму 6,5 млрд. дол. "Чи маємо ми радіти спаду російської економіки? Ні, ми шкодуємо про це", – сказав Сіярто.

Він також зазначив, що не розглядає Росію, як загрозу. "Я не бачу Росію, як загрозу для Угорщини. Я розумію і поважаю наших польських друзів, у балтійських друзів інша позиція з цього приводу. Росія не нападе на членів НАТО. Не думаю, що це в інтересах Росії", – сказав міністр.

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...