Росія прокололася з даними ще одного "секретного агента" (фото)

Будь-яка людина з доступом до бази (а це одна з найдоступніших баз даних у Росії) може отримати імена, паспортні дані та мобільні телефони декількох сотень співробітників ГРУ.

На Олексія Моренеця - одного з росіян, обвинувачених Нідерландами в кібератаці на організацію, пов'язану зі справою про отруєння екс-шпигуна Сергія Скрипаля, - зареєстрований автомобіль військової частини ГРУ, передають Патріоти України.

Всього на адресу частини №26165 (підрозділ, який підозрюють у хакерських атаках) зареєстровані автомобілі 305 співробітників, серед яких і виявлений європейськими спецслужбами ГРУшник Моренець, з'ясували представники Bellingcat.

У базі даних Державтоінспекції МВС Росії всі співробітники вказані з паспортними даними та мобільними телефонами, а багато - із зазначенням цієї військової частини як місця роботи.

"По суті, це означає, що будь-яка людина з доступом до бази (а це одна з найдоступніших баз даних у Росії) може отримати імена, паспортні дані та мобільні телефони декількох сотень співробітників ГРУ. Причому не простих співробітників, а службовців саме тієї самої військової частини, яку звинувачували в найскандальніших хакерських атаках останніх років", - пише видання.


Джерело: The Insider

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...