Росія сама себе загнала в пастку і втрачає право проведення Євро-2018, - Небоженко

Для російської пропагандистської машини інших доказів своєї "сили і величі" і слабкості інших країн, крім організації бійок, заворушень і агресії, немає.

На Євро-2016 приїхали російські хулігани, спеціально навчені для провокацій - прокуратура Франції. Фото: joinfo.ua.

Росія своєю агресивною поведінкою, бійками уболівальників на футбольному чемпіонаті у Франції заповзає в чергову пастку. На це звертає увагу Віктор Небоженко, відзначаючи, що це призведе, по сукупності (підкуп місця проведення, агресія уболівальників, санкції, допінг, відсутність безпеки для іноземних уболівальників і і т. д.) до скасування чемпіонату з футболу в Росії в 2018 році, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"У Кремлі це вже розуміють, але зробити нічого не можуть. Російська офіційна пропагандистська машина потребує постійного підживлення доказів величі Росії і слабкості інших країн, хоча б через бійки, якщо немає інших результатів", - констатує експерт.

Аншлаги Кобзона продовжують зашкалювали: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 15 травня

середа, 15 травень 2024, 8:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 15.05.24 орієнтовно склали:

ЗСУ перекидають додаткові сили: Війна в Україні вступає в критичну фазу, все вирішить битва за Харків, - Politico

середа, 15 травень 2024, 7:56

Харків та його околиці зазнають інтенсивних атак з боку російських військ, що може знаменувати початок вирішальної битви, яка матиме значний вплив на результат війни. Про це повідомляє Politico. Видання пише, що на кону стоїть не лише контроль над одни...