Росія збільшує чисельність надводних сил у Азовському морі

Прикордонні кораблі росіян помітили на шляху до Азовського моря.

Росія перекидає судна в Азовське море. Фото: ЕРА.

Після 20 жовтня в Азовське море прибуде два прикордонні сторожові кораблі (ПСКР) Російської Федерації, повідомляють Патріоти України.

"Росія продовжує збільшення чисельності своїх надводних сил на Азовському та Чорному морях. Здійснюється перекидання двох ПСКР-920 (б/н 178) "Сиктивкар" та ПСКР-921 "Кизляр" (б/н 177) проекту 10410 "Светляк" Берегової охорони ФСБ РФ", – зазначає "Український мілітарний портал".

"10 жовтня ПСКР-921 "Кизляр" (б/н 177) помітили в Чебоксарському водосховищі недалеко від Нижнього Новгорода за переходом із Архангельська. 11 жовтня за цим маршрутом почав здійснювати перехід ПСКР-920 (б/н 178) "Сиктивкар". "Наразі невідомо, до якого ряду Берегової охорони ФСБ РФ ідуть ці кораблі", – ідеться в повідомленні.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...