Росіяни зламали пошту Гройсмана і розіслали "нову Конституцію України"

Прес-секретар спікера ВР вже підкреслив, що Гройсман до розісланих листів не має жодного відношення.

Пошту Володимира Гройсмана зламали. Ілюстрація:zn.ua

Хакери від імені голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана з російського сервера розіслали фейкові листи про зміни до Конституції. Про це прес-секретар спікера Дмитро Столярчук повідомив на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

Він розповів, що сьогодні на деякі адреси прийшов електронний лист нібито з поштової скриньки голови Верховної Ради. У темі вказано "Нова Конституція України", а в листі прикріплено посилання на відеозвернення одіозного екс-народного депутата-регіонала Олійника, який, як відомо, ховається після Революції Гідності. У зверненні йдеться про необхідність приймати нову Конституцію на референдумі.

Столярчук підкреслив, що Гройсман до цих листів не має ніякого відношення.

"Хакери (вже встановлено, що лист розсилалися з російського поштового сервера) надійшли хитро. Ящик спікера не зламаний і з його поштової скриньки ці листи не розсилалися. Хакери тільки підмінили адресу відправника і знайшли спосіб обійти антиспамовий захист, яка переважно блокує такі листи", - зазначив прес-секретар.

"Зрозуміло, що метою хакерської атаки є перешкодити ухваленню змін до Конституції в частині децентралізації і дискредитувати главу ВР", - резюмував Столярчук.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...