Російська газова блокада: Надзвичайний план вступив в дію, - Гройсман

Кремль казиться через ганебну поразку у Стокгольмському арбітажі, шукаючі як "вкусити" Україну. У Путіна навіть заявили про повне припинення транзиту газу через Україну.

Володимир Гройсман. Фото: РБК.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що ситуація із газопостачанням буде врегулювана протягом 5-6 днів. Про це він сказав під час прес-конференції у п'ятницю, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

"Ситуація є абсолютно контрольована. Жодних негативних явищ відбуватись не буде. Хоча нам потрібно було ввести раніше запланований план, який передбачає економію споживання, щоб збалансувати систему", - сказав він.

"Всі технічні спеціалісти працюють. План, який був сформований на такі випадки вступив в дію. Він вступив в дію на 5 днів. Ми робимо все для того, щоб ситуацію на вівторок включно (6 березня – ред.) вивести на штатний режим", - додав Гройсман. Пізніше він наголосив, що "ситуація на вівторок, максимум на середу буде стабілізована".

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...