Російська зброя поступилась американській: Ізраїль відбив ракетну атаку Сирії

Ізраїль перехопив сирійську зенітну балістичну ракету, вперше застосувавши свою новітню протиракетну систем

Израиль перехватил в воздухе баллистическую ракету из Сирии

Система перехопила балістичну ракету, яка була запущена в ізраїльський винищувач, котрий завдав удари по позиціях Хезболли в Сирії, повідомляють Патріоти України з посиланням на BBC. Імовірно йдеться про комплекс С-200, російського виробництва, що є на озброєнні армії Асада.

Система Arrow ("Стріла"), котру використав Ізраїль, розроблена спільно з США, використовує супутники для виявлення балістичних ракет над земною атмосферою.

Раніше представники ізраїльської армії повідомили, що її бойові літаки в ніч на п'ятницю потрапили в кілька цілей в Сирії і вже перебували в повітряному просторі Ізраїлю, коли по них випустили кілька ракет. Жоден літак не постраждав, заявили в армії оборони Ізраїлю. Раніше Дамаск стверджував, що його ракети потрапили в два ізраїльських літака.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...