Російські окупанти захопили українське судно, що наблизилось до берегів Криму

Переслідував українця прикордонний сторожовий корабель «Аметист». Нагнавши «Рибака Херсона» російські військові взяла його на абордаж, звісно для «проведення контрольно-перевірочних заходів».

Окупанти в Криму затримали українське риболовецьке судно

Корабель йшов під прапором України, порт приписки – Іллічівськ, судновласник – ТОВ «БАРУ – Україна – Одеса». Росіяни заявляють, що судно «порушило держкордон і заглибилося на територію РФ» 4 квітня. Про це, посилаючись на прес-службу так званого кримського прикордонного управління ФСБ РФ, повідомляє 6 квітня «РИА Новости» , зазначають Патріоти України.

«В результаті опитування десяти членів команди і капітана (всі є громадянами України) встановлено, що судно, здійснюючи розвідку водних біологічних ресурсів у відкритому морі, заглибилося на територію нашої країни майже на 400 метрів», – йдеться в повідомленні.

Росіяни також повідомляють, що капітана українського сейнера притягнуто до адміністративної відповідальності з накладенням штрафу в розмірі 60 тисяч рублів.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...