Терористи зазнали значних втрат: На Авдіївській "промці" українські захисники відбили потужну атаку окупантів

Спроба терористів вибити сили АТО зі своїх позиція завершилася для терористів ганебною втечею - з останньої "відпустки" повернуться 7 російських найманців.

На Авдіївській "промці" українські захисники відбили потужну атаку окупантів. Фото: Depo.ua.

Під час атаки на Авдіївську промзону окупанти зазнали значних втрат, що склали 7 загиблих та 17 поранених. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, передають Патріоти України.

"Вчорашні агресивні дії дорого коштували ворогу. Підтверджені втрати противника за минулу добу – це 7 загиблих та 17 поранених окупантів. Левова частка цих втрат припала на так звані 10-й полк та окремий штурмовий батальйон 1-го армійського корпусу російсько-окупаційних військ, які атакували Авдіївську промзону, але зазнали фіаско", – сказав речник.

Також він додав, що терористи хотіли вибити сили АТО із займаних позицій під Авдіївкою. Командування російських окупаційних військ задіяло для цієї операції кілька сотень бойовиків із двох різних підрозділів, кілька артилерійських батарей, а також безпілотні літальні апарати.

"Провівши потужну артпідготовку із застосуванням мінометів калібру 82 мм та гаубиць калібру 152 мм окупанти намагалися взяти наші позиції штурмом. Для відбиття нападу на передній край нашої оборони прибуло підкріплення. Бойове зіткнення завершилося на нашу користь, ворог зазнав втрат і з ганьбою відступив", – повідомив Лисенко.

Батальйон "Хабарник" то не про фронт: Із законопроєкту про звільнення топ-корупціонерів від вироків в обмін на мобілізацію приберуть лише "верх". Більшість бубочок відмажуть, - Шабунін

четвер, 2 травень 2024, 9:05

Яку цінність для армії та перемоги являє собою, наприклад, Роман Насіров, знають лише творці законопроекту. Як і тому, чому гарному зможе навчити своїх нових начальників в ЗСУ​. Верховна Рада на своєму засіданні має намір проголосувати у другому читанн...

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...