"Возможно, уже уничтожены": У групи російських військових у Сирії серйозні проблеми

Російські спецназівці безслідно зникли у провінції Дейр-ез-Зор.

Росіянам у Сирії зараз вже не так весело? Фото: соцмережі.

Стало відомо про втрату зв'язку з групою російських військовослужбовців в Сирії. Про це повідомив російський блогер Анатолій Несміян (el-murid), який є прихильником "Новоросії", передають Патріоти України.

"Ближневосточные источники сообщают о том, что российское командование потеряло связь с группой спецназа в районе Маядина (провинция Дейр-эз-Зор). Официально, понятно, никаких сообщений не будет.

Есть два варианта - либо они захвачены в плен, либо уничтожены. С пленом тоже есть разные сценарии - либо ИГИЛ, либо иранские партнеры. Что, кстати, вполне равноценно. В любом случае российские официальные лица не скажут ничего - это уже сложившаяся практика", - написав блогер.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: