"Російські війська вбивають людей в Україні": Польський міністр поставив на місце путінську журналістку (відео)

Міністр оборони Польщі Антон Мацеревич жорстко відповів російській пропагандистці на саміті НАТО.

Антон Мацеревич. Фото: ria.ru.

Міністр оборони Польщі Антон Мацеревич на саміті НАТО у Варшаві поставив на місце російську пропагандистку, яка попросила прокоментувати сказані ним слова про те, що Росія є головною загрозою для всього світу. Відповідне відео розмістив на своїй сторінці в Facebook український блогер Мирослав Олешко, повідомляють Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Мацеревич відповів росіянці, що Росія є загрозою для миру з тих пір, як окупує територію незалежної України і веде проти неї війну.

"Так звучить моя заява. Прошу наводити її повністю. А сказав я так тому, що Росія – єдина держава, яка сьогодні в Європі своїми військовими діями порушує мирне європейське існування. Російські війська вбивають людей в Україні", - сказав польський міністр.

"Міністр Оборони Польщі жорстко відповів російській пропагандистці: "Росія головна загроза світу!". Саме такі кремлівські маріонетки як ВО Свобода Тягнибока готові ставити палиці в колеса дружби України і Польщі. Але грамотна політика нашої влади дала нам надійного сусіда союзника", - прокоментував Олешко заяву Мацеревича.

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...