Російські військові обстріляли в Чорному морі українське судно "Почаїв" (фото)

Військово-морські сили ЗС України спростували брехливу інформацію російських силовиків про обстріли бурових платформ "Чорноморнафтогазу" українськими військовослужбовцями.

Обстріляний "Почаїв". Фото: Фейсбук.

Військовослужбовці Збройних Сил Росії обстріляли в Чорному морі українське водолазне судно "Почаїв". Про це в Facebook повідомляє прес-служба Військово-морських сил, передають Патріоти України.

При цьому в ВМС нагадали, що силові структури РФ напередодні розпустили неправдиві заяви, що саме Україна відкрила вогонь по бурових платформах "Чорноморнафтогазу".

"Правда полягає в тому, що все було з точністю до навпаки. На відміну від голослівних заяв російських чиновників, як правило, без доказів і обґрунтувань, у нас є, що показати читачам - сліди від снайперських куль", - резюмували представники Військово-морських сил.

"Мені достеменно відомо": Цимбалюк розповів, навіщо Навальний повернувся до Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 12:30

Російський опозиціонер Олексій Навальний повертався в Москву із упевненістю в тому, що росіяни на руках понесуть його до Кремля. Таку заяву в інтерв’ю "Главкому" зробив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. Журналіст додав, що раніше вв...

Вогонь не припиняється: Недзельський пояснив, чому Росія посилила наступ на Часів Яр

понеділок, 29 квітень 2024, 12:24

Окупаційна армія РФ суттєво посилила наступ на місто Часів Яр у Донецькій області. Путінські загарбники знищують населений пункт керованими авіабомбами, тож українським захисникам доводиться дуже важко на цій ділянці фронту, передають Патріоти України....