Російського військового позбавили роботи через Надію Савченко

Колишня полонянка Росії, а нині – нардеп Надія Савченко розповіла про стосунки з російськими конвоїрами.

Фото: kommersant.ru

В своєму інтерв’ю полонянка Кремля Надія Савченко розповіла, що з конвоями були як хороші, так і погані стосунки та інциденти, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Надія Савченко пригадує, що загалом, усі хлопці були веселими та хорошими – «непогані як всі солдафони».

«У Ростові був чудовий конвой. Ми з ними і співали українські пісні, і вони прекрасно мене розуміли українською, і ділилися з ними їжею, і не було проблем із сигаретами», - каже льотчиця.

Втім, з деякими військовими у жінки виникали конфлікти і, як пригадує сама Савченко, одного разу конвойний наказав їй говорити «нормальною мовою, бо ми чурбанською не розуміємо».

«Я тоді вибухнула і сказала начальнику конвою, якщо не може тримати своє стадо в рамках, тоді буде за нього відповідати, як офіцер. У них були проблеми, навіть, здається, звільнили того хлопця, який це сказав», - так відреагувала на таку заяву Надія Савченко.

Нагадаємо, що Надія Савченко перебувала за гратами в Росії майже два роки й встигла завести друзів та ворогів серед своєї «охорони». Втім, зі слів нинішнього народного депутата Надії Савченко навіть за гратами у неї «все було чудово».

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...